The smart Trick of prefabrik That Nobody is Discussing

Wiki Article

Size sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir issue yaşadvertığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin,

Duvardan çatıya özel kullanılan izolasyon malzemeleri ve uygulamalarıyla iklimlendirme enerji tasarrufu sağlar.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en uygun modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik ev yaptırabilir miyim?

Tek katlı prefabrik villa modelleri dış estetiği ve iç kullanım ergonomisiyle lüks villa konutta beklentilerin tam karşılığı. a hundred m² ile two hundred m² arasında şekillenen planlar müşteri beklentilerine özel daha fazla metrajlara da kolayca yükseltilebilmektedir.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız sixteen dns yoğunluğunda eight.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çOkay sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. tekirdağ prefabrik ev fiyatları Peki prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

web page linkimizden güncel kataloglarımızı inceleyebilir veya aynı web page üzerinden iletişim formunu doldurarak tekirdağ prefabrik katalog talebinde bulunabilirsiniz. Prefabrik evimi tekrar kendim boyayabilir miyim?

Hızlı kurulum avantajı özellikle yatay mimaride gerçekleştirilen sosyal konut projelerinin kısa zamanda tamamlanmasına büyük katkı sağlamaktadır. Ekstra ustalara gerek duyulmadan üretici firma uzman ekibince kurulum prefabrik ev özelliklerinin kazandırdığı avantajlar arasındadır.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-9 ton arasında değişir.

five. Kolay Bakım: Prefabrik evler, bakım açısından da avantajlıdır. Yapısı gereği geleneksel evlere nazaran daha az bakım gerektirir. Bu da ev sahiplerine zaman ve edirne prefabrik maliyet tasarrufu sağlar.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini tekirdağ prefabrik okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Geleneksel evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin aksine çok daha hızlı bir şekilde inşa edilen prefabrik evler, çanakkale prefabrik ev modelleri bileşenleri fabrikada monte edildiği için üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

Report this wiki page